TRAFFICA OY – AMMATTILAISTEN OSAAMISEN ASIALLA

Hämeenlinnassa työttömälle työnhakijalle ilmainen kuorma-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutus

Traffica järjestää Hämeenlinnassa yhteistyössä TE-palveluiden ja Kuljetusliike Taipale Oy:n kanssa kuorma-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutuksen. Tavoitteena on suorittaa logistiikan perustutkinnon osia henkilökohtaisen koulutussuunnitelman mukaan.

Koulutuksen suorittaneilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä välittömästi koulutuksen jälkeen joko työharjoitteluyritykseen tai johonkin muuhun kuljetusyritykseen.

Koulutus kestää yhteensä 185 työpäivää ja siihen sisältyy 5 päivää lomaa. Opiskelusta osa on ohjattua työssäoppimista Kuljetusliike Taipale Oy:ssä. Työssäoppimisessa noudatetaan Kuljetusliike Taipaleemn työaikoja ja silloin työssäoppimista voi olla mihin vuorokauden- ja viikonaikaan tahansa – aivan kuten opiskeltavassa ammatissakin. Koulutukseen kuuluvat teoriaopiskelu muodostuu sekä lähi- että etä-opiskelusta.

Koulutus on oppilaalle maksuton. Maksan vain ajokortin suorittamiseen liittyvät viranomaiskulut.

Vaatimuksena on kuljetusalasta kiinnostuneet vähintään 21-vuotiaat työttömät työnhakijat, joilla on vähintään B-luokan ajokortti.

Hakuaika päättyy 11.8.2021 ja koulutus alkaa 30.8.2021. Esivalinta tehdään hakemusten ja lopullinen valinta haastattelun perusteella.

Lisätietoja ja koulutukseen haku TE-toimiston sivuilta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/699830

Muita työvoimakoulutuksia