TRAFFICA OY – AMMATTILAISTEN OSAAMISEN ASIALLA

Tarvitseeko

ammattitaitosi

päivitystä

Pandemiatilanteeseen varautuminen CAP-Groupissa

Traffica Oy on osa CAP-Groupia ja korona-virukseen varautuminen ja riskienhallinta on CAP-Groupissa osa normaalia toimintaa.

Toimimme Suomen viranomaisten voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme, sekä asiakkaidemme terveyttä ohjeiden mukaisesti.

Työskentelemme vain terveinä, ylläpidämme tehostettua siivousta ja pesemme käsiä, sekä käytämme desinfiointiaineita. Mikäli on syytä epäillä tartuntaa, olemme ohjeistaneet henkilöstöämme toimimaan viranomaisten suositusten mukaisesti, ja olemaan viipymättä yhteydessä työterveyshuoltoon sekä välttämään kaikkia lähikontakteja tartuntariskin minimoimiseksi. Olemme myös kehottaneet työntekijöitämme ottamaan käyttöön Koronavilkku-sovelluksen, sekä käyttämään kasvomaskia tilanteissa, joissa turvavälejä on vaikea toteuttaa. Lisäksi suojaamme asiakkaitamme ja henkilöstöämme pisarasuojin toimipisteissä, joissa asioi useita ihmisiä päivän aikana.

Asiakaspalvelumme ja toimistokäynnit

Toimipisteidemme päivittäistä siivousta on tehostettu ja henkilökunnan toimintaa ohjeistetaan aktiivisesti. Suosittelemme ensisijaisesti yhteydenottoja puhelimitse/ sähköpostitse. Mikäli tarvetta asioida toimipisteellä, pyydämme asiakkaitamme tulemaan asioimaan yksin, ja huolehtimaan riittävästä asiointietäisyydestä. Olemme panostaneet etäasiakaspalvelumalleihimme ja asiakastapaamiset ja palaverit hoidamme etäyhteyden välityksellä niin pitkälle kuin mahdollista. Tervehdimme myös mieluusti iloisen kädenheilahduksen kera, kättelyn sijaan.

Koulutus verkossa ja luokkatiloissa

CAP-Ammattiliikenne on toiminut verkkoteoriaperiaatteella jo kauan ennen pandemian tuloa, joten poikkeustila ei vaikuta toimintaamme. Voit suorittaa teoriaopinnot etäkoulutuksena verkossa. Perinteisessä luokkaopetuksessa otamme huomioon ryhmäkoon ja käytettävän tilan. Ryhmäkoulutuksissa säilytämme turvavälit ja pyrimme välttämään lähikontakteja. Kouluttajille ja koulutukseen osallistuville suosittelemme kasvomaskin käyttö.

Ajotuntimme

Kiinnitämme erityistä huomiota niin toimipisteiden, ajoneuvokaluston, kuin ajosimulaattoreiden pintojen puhdistamiseen ennen ja jälkeen ajotunnin, sekä käsihygieniaan. Simulaattoreiden luokse on varattu myös käsidesiä oppilaskäyttöön. Saat käyttää ajotunneilla halutessasi omia hanskoja ja kasvosuojia.

Ethän tule oireisena millekään ajotunnille. Pesethän kätesi huolella ennen ajotunnin alkua, oli sitten kyseessä simulaattoritunti, tai ajotunti autolla. Muistathan myös viranomaisten antamat ohjeet yskimiseen tai aivasteluun.

Turvaamme opetustoiminnan jatkumista normaalisti varautumalla muuttuvaan tilanteeseen eri tavoin. Teemme kaikkemme turvataksemme henkilöstömme ja oppilaamme, sekä välttääksemme altistumista mm. rajoittamalla henkilökohtaisia tapaamisia, panostamalla etäneuvontaan, tehostamalla siivoamista ja minimoimalla henkilökontaktit.

Mahdollisen ylivoimaisen esteen sattuessa, tai toimintaamme vaikuttavien yhteistyökumppanien toiminnan muuttuessa, olemme viipymättä yhteydessä asiakkaisiimme. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi silloin, jos sairastuneiden määrä nousee alueellisella tasolla niin suureksi, että edes poikkeustilanteeseen suunnitellut resurssit eivät ole käytettävissä tai viranomaisten ohjeistukset rajoittavat ihmisten liikkuvuutta.

Mikäli koronavirus aiheuttaa tilanteita, joissa palvelumme häiriintyy, tiedotamme asianomaisille henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Laajemmista palveluhäiriöistä tiedotamme verkkosivuillamme ja Facebook-tilillämme.

Yhteystiedot

TRAFFICA OY
Itkonniemenkatu 29 E
70500 Kuopio
puh. +358 44 750 0270
Email: info(at)traffica.fi

Ajo-ohje: Toimitilamme sijaitsevat Itkonniemellä, Kuopion keskustan tuntumassa. Keskustan suunnasta saavuttaessa käänny Itkonniemenkadulta opastaulun kohdalta oikealle ja laskeudu lyhyt matka rantaan. Koulutustilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa.

JOENSUUN TOIMIPISTE
Rahtikatu 3
80100 JOENSUU
(Kaukokiidon terminaali, toinen kerros)

Sijainti kartalla

Yhteistyössä